Persoonlijke groei programma – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte. Indicatie traject: intake + 5 coaching sessies van 2 uur bedraagt: € 1.445,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek

Voor iedereen die wil groeien

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven is? Wie ben JIJ? En wat houdt jou tegen om je doelen te realiseren? Een gebrek aan zelfvertrouwen bijvoorbeeld, kan je behoorlijk in de weg zitten. Op je werk, in je privéleven, op het schoolplein, of op feestjes. Soms wil je het liefste onzichtbaar zijn. Door je onzekere gevoelens onderneem je waarschijnlijk te weinig, om het beste uit jezelf te halen. Je komt niet uit de verf en voor je het weet is er wéér een jaar voorbij. Zo zonde! Wij helpen je te achterhalen waar de onzekerheid vandaan komt en waar je talenten liggen. Door middel van bewustwording en specifieke oefeningen zetten we je weer in je kracht, zodat jij je zelfvertrouwen op dat vlak terugkrijgt.

Voorbeelden van vraagstukken
Wat kan het persoonlijk groeitraject jou opleveren?
Mijn werkwijze en investering
Elk coachtraject is maatwerk en kenmerkt zich door een aantal vaste fases. Eerst wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Daarin gaan we jouw vraag en situatie onderzoeken en ontdekken. Aan het begin van het traject brengen we in kaart waar je staat, wat je kwaliteiten zijn en waar je drijfveren uit bestaan. De DISC- gedrag- en drijfverenanalyse (kan) een onderdeel uit maken van het coaching traject. Vervolgens onderzoeken we wat jou belemmert om jouw doelen te bereiken. De inzichten gebruiken we om concrete stappen te zetten tijdens de coaching sessie. Door middel van oefeningen en opdrachten vergroot jij je zelfkennis en je vaardigheden. Als life coach maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve coaching methodieken zoals TA, ACT, NLP en systemisch werken. Aan het begin van het traject bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt. Een coachtraject duurt gemiddeld 5 tot 8 sessies. Jouw ontwikkelbehoefte bepaalt hoeveel sessies je nodig hebt.
Reviews
Wafae Kiri
Wafae Kiri
Owner KB Laserclinic
Lees verder
Otman is een betrokken en betrouwbare coach. Vanuit zijn intuïtie, kennis en vaardigheid weet hij een veilige en inspirerende omgeving te creëren waarin zijn coaching een maximale effectiviteit behaald. Het is voor mij een genoegen om nog dagelijks te mogen werken met de inzichten en vaardigheden die wij samen ontwikkeld hebben. Otman’s coaching gaat moeilijke situaties niet uit de weg, het resultaat is leerzaam en bevrijdend. Ik kan mij geen betere coach wensen!
Jemairo Philips
Jemairo Philips
Millenial coach
Lees verder
Ik heb vroeger een gesprek gehad met Otman en uit dat gesprek merkte ik gelijk dat hij een man is die zich erg bezighoudt met zijn eigen ontwikkeling en zich zwaar bekommert om andere. Toen ik tegen uitdagingen liep in mijn privéleven en dit besprak met mijn manager rade hij aan om langs Otman te gaan. Ik twijfelde hier geen moment over en nam contact met hem op. Tijdens onze sessies had ik elke keer weer een “aha of wow” moment. Ik kreeg inzichten over situaties waardoor ik uiteindelijk tot actie ben overgegaan en relaties heb geheeld waar weinig tot geen leven meer in zat. De werkstijl van Otman ervaarde ik als heel prettig en laag drempelig. Ik kon volledig mezelf zijn en het voelde heel vertrouwd aan. Ik zou iedereen aanraden om een sessie met Otman in te plannen!
Previous
Next
Persoonlijke groei programma – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte. Indicatie traject: intake + 5 coaching sessies van 2 uur bedraagt: € 1.445,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek