Wij gaan voor groei en ontwikkeling

Succes betekent voor mij: verschil maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat ze écht gaan leven vanuit hun potentieel. Mijn motto is: “Het innerlijke kompas geeft richting, ik help jou dit kompas 🧭 te gebruiken’’

Succes betekent voor mij: verschil maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat ze écht gaan leven vanuit hun potentieel. Mijn motto is: “Het innerlijke kompas geeft richting, ik help jou dit kompas 🧭 te gebruiken’’

Mijn visie

Verbinding, passie, impact, energie en vertrouwen

Verbinding vanuit passie zorgt voor impact op het gebied van vertrouwen en energie. Zo geloof ik in het potentieel van elk individu of team. 

Verbinding

Door verbinding te maken met dit potentieel, streef ik ernaar om daarmee interne als externe blokkades op te heffen. Ik fungeer als een verlengstuk waarbij de verbinding met mijn coachees en trainees zich door vertaald naar de werkvloer. Met focus op resultaat en verbinding, worden anderen geïnspireerd tot het ondernemen van actie. Daardoor komt echte transformatie tot stand. Dit is mijn kracht.

Door het opheffen van blokkades breng ik je in verbinding met jouw eigen potentieel

Het gezicht achter KentouCoaching

Als klein jongetje werd ik gezien als een ‘bemiddelaar’. Wanneer klasgenootjes ruzie kregen, stond ik er vaak bij om de boel te sussen en in gesprek te gaan, in zoverre dat kan natuurlijk op die leeftijd. Het helpen van anderen in conflicten ging mij makkelijk af, als ik eraan terugdenk, dan herken ik dat gevoel in het hier en nu namelijk; het faciliteren en begeleiden van mensen. Eigenlijk droomde ik toen van een stoere carrière bij de marechaussee, maar eenmaal de volwassen leeftijd te hebben bereikt koos ik voor de horeca en detailhandel.

 

Fast-forward een aantal jaren verder, waarbij ik als adviseur in een KPN winkel ben doorgegroeid tot Regio- en Keten directeur. Alhoewel ik genoot van de behaalde successen, zette ik soms mijn eigen waarden opzij. Dit voelde niet goed. Het omslagpunt kwam in 2018, toen ik zowel in mijn werk als op privé vlak een lastig jaar had. Dit was het ultieme moment om mezelf af te vragen wat ik werkelijk wilde. Het deed mij buiten mijn comfortzone treden. Vanaf dat moment heb ik besloten mijn hart te volgen.

Keuzes maken

De behoefte om mensen te helpen middels coaching en training ontstond. Ik besefte meer en meer dat ik als zelfstandige verder moest. Ondanks de onzekere tijden die het jaar 2020 voor vele zelfstandig ondernemers boven het hoofd ging, heeft het mij niet weerhouden om mijn wens en droom te realiseren; een eigen coaching- en trainingsbureau werd een feit!

Wie ben ik?

Overzicht opleidingen​

Wij zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP.

Ontdek onze trainingen, coachings & e-learnings!

Het is tijd voor de eerste stap! Wij gaan je helpen.

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

logo
logo
logo
logo
logo