Wij gaan voor groei en ontwikkeling

Succes betekent voor mij: verschil maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat ze écht gaan leven vanuit hun potentieel. Mijn motto is: “Het innerlijke kompas geeft richting, ik help jou dit kompas 🧭 te gebruiken’’

Succes betekent voor mij: verschil maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat ze écht gaan leven vanuit hun potentieel. Mijn motto is: “Het innerlijke kompas geeft richting, ik help jou dit kompas 🧭 te gebruiken’’

Mijn visie

Verbinding, passie, impact, energie en vertrouwen

Ik geloof dat verbinding gedreven door passie een diepgaande impact kan hebben op vertrouwen en energie. Mijn overtuiging rust op het potentieel dat elk individu en elk team in zich draagt.

Verbinding

Door deze verbinding met dit potentieel te leggen, streef ik ernaar zowel interne als externe obstakels te overwinnen. Ik fungeer als een brug, waarbij de band met mijn coachees en trainees zich vertaalt naar de werkomgeving. Met een focus op resultaat en verbinding, inspireer ik anderen om actie te ondernemen, waardoor echte transformatie mogelijk wordt. Dit is mijn kracht.

Door het opheffen van blokkades breng ik je in verbinding met jouw eigen potentieel

Het gezicht achter KentouCoaching

Als jonge jongen stond ik bekend als een ‘bemiddelaar’. Wanneer klasgenoten ruzie kregen, was ik vaak degene die probeerde te sussen en gesprekken aan te gaan, althans, voor zover dat mogelijk was op die leeftijd. Het helpen van anderen in conflicten ging me natuurlijk af. Terugkijkend herken ik dat gevoel nog steeds, want het faciliteren en begeleiden van mensen is wat ik nu doe. Hoewel ik vroeger droomde van een stoere carrière bij de marechaussee, koos ik uiteindelijk voor de horeca en de detailhandel toen ik volwassen werd.

Enkele jaren later, na een carrière als adviseur in een KPN-winkel waar ik opklom tot Regio- en Keten directeur, realiseerde ik me dat ik soms mijn eigen waarden opzij zette, ondanks mijn behaalde successen. Dit voelde niet goed. Het keerpunt kwam in 2018, een jaar waarin zowel mijn werk als mijn privéleven uitdagend waren. Dit was het moment waarop ik mezelf afvroeg wat ik echt wilde. Het dwong me om buiten mijn comfortzone te stappen. Vanaf dat moment besloot ik mijn hart te volgen.

Keuzes maken

De wens om anderen te helpen via coaching en training groeide. Ik begreep steeds meer dat ik als zelfstandige verder moest gaan. Ondanks de onzekere tijden die 2020 met zich meebracht voor veel zelfstandige ondernemers, liet ik me hierdoor niet weerhouden om mijn droom waar te maken: mijn eigen coaching- en trainingsbureau werd een feit!

Wie ben ik?

Overzicht opleidingen​

Wij zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor NLP.

Ontdek onze trainingen, coachings & e-learnings!

Het is tijd voor de eerste stap! Wij gaan je helpen.

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

logo
logo
logo
logo
logo