Disc en Drijfveren analyse – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

intake, 1x Disc analyse, 1x drijfveren analyse en 2 uur coaching €477,- exl.BTW. Voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek

DISC gedrag- en drijfverenanalyse voor jou of in teamverband

De DISC gedrag- en Drijfverenanalyse zijn wetenschappelijk onderbouwde en professionele middelen die jou snel meer inzicht geven in je gedrag en motieven. De test kent geen goede of foute uitslag, elke gedragsstijl heeft zijn waarde. Door het DISC-model krijg je inzicht in je gedrag, weet je waar je sterk in bent en ontdek je waar de aandachtspunten liggen.

Voorbeelden van vraagstukken

In de DISC-gedragsanalyse staat centraal hoe jij overkomt op anderen. Het is een analyse van je gedrag en niet van je persoonlijkheid. Het maakt duidelijk wat je doet en niet wie je bent. Alles wat iemand doet, valt namelijk onder gedrag. Het gaat hierbij om zowel verbale als non-verbale communicatie. De DISC- analyse brengt je voorkeursgedrag in kaart. Het laat zien welke stijl je inzet om voor elkaar te krijgen wat je van binnenuit wilt. Het vertelt hoe je handelt om je doelen te bereiken.

 

Het DISC-model onderscheidt deze vier gedragsstijlen;

Drijfverenanalyse
De vraag wáárom je doet wat je doet, wordt beantwoord door de Drijfverenanalyse. Drijfveren worden ook wel verborgen motivatoren genoemd. Ze zijn niet waarneembaar en bevinden zich op een onbewust niveau. Dit maakt het – vergeleken met gedrag – niet zo gemakkelijk om het bij mensen te herkennen. Door het inzetten van de Drijfverenanalyse worden innerlijke motivatoren in kaart gebracht. Het geeft inzicht in waarom iemand bepaalde dingen juist wel of niet doet. Drijfveren vertellen je wat jij werkelijk wilt, wat je belangrijk vindt in het leven en waar jij je tijd aan wilt besteden. Er worden zes drijfveren onderscheiden: Esthetisch, Individualistisch, Sociaal, Theoretisch, Traditioneel en Zakelijk.
Voorbeeld uit Drijfverenanalyse
Juist de combinatie tussen de DISC-gedragsanalyse en de Drijfverenanalyse geeft een compleet beeld van de interactie tussen jouw gedrag en motivatie. Het geeft je immers een dieper inzicht in jezelf en in jouw relaties met anderen. Als gecertificeerd Disc en Drijfveren specialist ben ik expert in het uitleggen en toepassen van de DISC-gedragsanalyse en Drijfverenanalyse. De uitslagen worden zowel in grafieken als ook in tekst weergegeven. De analyses zijn helder, prettig leesbaar en praktisch toepasbaar door de duidelijke uitleg en sprekende voorbeelden. Van de respondenten geeft 97% aan zich volledig te herkennen in het persoonlijk profiel.
Disc en Drijfveren analyse – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

intake, 1x Disc analyse, 1x drijfveren analyse en 2 uur coaching €477,- exl.BTW. Voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek