Training Presenteren vanuit jouw krachtige IK

Aalsmeer

1,5 dag training €748,- exl.BTW Inclusief parkeren, lunch, hand-out materiaal en een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek
Eerstvolgende training

Wil jij leren presenteren vanuit jouw krachtige IK?

Mensen onthouden verhalen beter dan feiten en cijfers. Een populaire manier om te presenteren is via storytelling, hiermee kan jij je boodschap krachtiger neerzetten en jouw publiek inspireren. Het is belangrijk dat jouw publiek de kern van jouw presentatie tot zich kunnen nemen.

 

Wil je veel waardevolle tips en inzichten krijgen om die spreker in jou naar boven te halen? Samen met een kleine groep professionals ga jij daarmee aan de slag. Wij helpen je met NLP-technieken om jouw valkuilen te transformeren naar sterke punten. Daarnaast ga je werken aan jouw persoonlijk verhaal. Wat in de toekomst kan worden ingezet als basis wanneer je gaat presenteren.

Wat levert het op?

Na het volgen van deze presentatietraining kun je:

Daarnaast groei je als professional en als spreker, omdat je communicatie skills zijn verbeterd en je zelfverzekerd bent wanneer je spreekt voor een groep.

Reviews
Souleba Souleba
Souleba Souleba
Senior Coach
Lees verder
Hele fijne presentatietraining gevolgd bij KentouCoaching. Praktisch in combinatie met theoretische kennisoverdracht in de vorm van storytelling. Otman weet ook een veilige omgeving te creëren voor de deelnemers. Voorbeelden die je soms leert bij andere presentatie trainingen zoals: jezelf opnemen, even je ogen sluiten voordat je gaat spreken, focus op ademhaling VS-focus op je verhaal, kunnen ook anders. Otman gaf hier een andere blik op vanuit zijn NLP-achtergrond. Dat vond ik interessant! Het leert je om bewust te zijn van je lichaamstaal en dat van je publiek op een andere manier. Bedankt voor deze training. Een aanrader!
Training Presenteren vanuit jouw krachtige IK

Aalsmeer

1,5 dag training €748,- exl.BTW Inclusief parkeren, lunch, hand-out materiaal en een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek