Leiderschap programma – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte. Indicatie traject: intake + 5 coaching sessies van 2 uur bedraagt: € 1.478,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek

Voor leidinggevenden die willen groeien

Leiderschap betekent regie voeren, óók over jezelf. Een blauwdruk voor goed leiderschap is er niet, elke situatie is immers anders. Hoe zou het zijn om te onderzoeken hoe jij zicht krijgt op jouw kwaliteiten en valkuilen. Nadat jij deze in kaart hebt gebracht, ga je er onder begeleiding mee aan de slag. Hierbij wordt er gekeken naar wat specifiek voor jou nodig is om te kunnen (door) groeien als leidinggevende. Je hebt een visie voor je team, maar wat is er nodig om dit te realiseren?

Voorbeelden van vraagstukken
Wat kan managementcoaching jou opleveren?
Mijn werkwijze en investering

Elk coachtraject is maatwerk en kenmerkt zich door een aantal vaste fases. Eerst wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Daarin gaan we jouw vraag en situatie onderzoeken en ontdekken.
Aan het begin van het traject brengen we in kaart waar je staat, wat je kwaliteiten zijn en waar je drijfveren uit bestaan.

De DISC- gedrag- en drijfverenanalyse (kan) een onderdeel uit maken van het coaching traject. Vervolgens onderzoeken we wat jou belemmert om jouw doelen te bereiken. De inzichten gebruiken we om concrete stappen te zetten tijdens de coaching sessie. Door middel van oefeningen en opdrachten vergroot jij je zelfkennis en je vaardigheden.

Als leiderschapscoach maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve coaching methodieken zoals TA, ACT, NLP en systemisch werken. Aan het begin van het traject bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt. Een coachtraject duurt gemiddeld 5 tot 8 sessies. Jouw ontwikkelbehoefte bepaalt hoeveel sessies je nodig hebt.

Reviews
Nick Stapelbroek
Nick StapelbroekTeamleider
Lees verder
MIJLPAAL! 🏆 Met veel enthousiasme deel ik dat ik met succes het Management- en Leiderschapsprogramma van KentouCoaching heb afgerond. Dit programma was een diepgaande reis die zich richtte op verschillende aspecten van leiderschap en persoonlijke groei. Het vergroten van mijn inzicht in mijn drijfveren en het handelen vanuit persoonlijk leiderschap heeft me geholpen om doelgerichter en met meer overtuiging te handelen. Een ander waardevol aspect was het leren omgaan met de diverse werkstijlen en persoonlijkheden in mijn team. Door deze vaardigheid te ontwikkelen, ben ik in staat om beter samen te werken en de kracht van diversiteit te benutten. Ik ben dankbaar voor de begeleiding en coaching van Otman Kentou, die deze reis zo waardevol heeft gemaakt. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe kennis en vaardigheden in te zetten en anderen te inspireren in hun groeiproces.
Doesjent Mahabiersing
Doesjent Mahabiersing
Clustermanager
Lees verder
"Door de sessies bij Otman heb ik me kunnen ontwikkelen op zowel zakelijk als privé vlak. Bizar hoe vaak de oorsprong van een zakelijk probleem in privésfeer ligt en hoe makkelijk Otman dit door middel van NLP inzichtelijk kan maken. Iedereen die vastloopt of zichzelf wilt ontwikkelen adviseer ik om een sessie bij Otman te boeken! En Otman ontzettend bedankt voor de inzichten en oplossingen (Welke ik met jouw hulp zelf heb kunnen vinden). Ik ben weer volop bezig met mijn ontwikkeling en heb flink wat stappen kunnen zetten. Kijk uit naar de volgende sessie!
Lesley Olsem
Lesley Olsem
Teamleider
Lees verder
Recent mijn certificering behaald voor de cursus “inspirerend leiderschap” bij Kentou Coaching. Inspiratie hebben en anderen op ideeën brengen wordt dan vaak van je verwacht. De hamvraag is dan vaak, ben ik dit ook? Door hierover in gesprek te gaan en handvaten te krijgen, komt de leider in jezelf meer naar voren en ga je nog beter in verbinding staan met jezelf en met de andere individu of met het team. Het bewust worden en veranderen begint vaak bij het veranderen van je denken en in beweging komen. Otman Kentou, bedankt voor onze mooie gesprekken en de mooie reis die we zijn aangegaan.
Vorige
Volgende
Leiderschap programma – 1 op 1 coaching

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte. Indicatie traject: intake + 5 coaching sessies van 2 uur bedraagt: € 1.478,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek