Leidinggeven hybride team

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte en het plan dat we samen maken Indicatie traject: intake + 6 coaching sessies van 1,5 uur bedraagt: € 1.748,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek

Succesvol en inspirerend leidinggeven aan je hybride team?

Hybride werken is niet meer weg te denken. Het biedt veel kansen en brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Medewerkers willen bijvoorbeeld geïnspireerd en gevoed worden waardoor ze eigenaarschap kunnen tonen en zich kunnen ontplooien. Leidinggevenden hebben ook een uitdaging. Hoe blijf ik in verbinding met mijn team dat (veel) thuiswerkt? Op welke wijze behalen we samen de juiste resultaten en kwaliteit en hoe ontwikkel ik mijn talenten “op afstand”, etc.

Onze visie
Inspirerend en betrokken leiderschap is in onze ogen DE sleutel tot effectief samenwerken. Hybride werken kan bijvoorbeeld leiden tot vervreemding van de organisatie, onvoldoende oog voor elkaar, achterblijvend bedrijfsresultaat of ontevreden klanten en medewerkers. Succesvol managen van hybride teams is van groot belang om deze risico’s aan te pakken. Dit lukt door het vergroten van managementbetrokkenheid en het creëren van een optimale samenwerkingssfeer. Belangrijke voorwaarden die leiden tot engagement van medewerkers en het samen komen tot goede prestaties waar je samen trots op kunt zijn.


Wil jij nog krachtiger leidinggeven aan jouw hybride medewerkers? Dan hebben we een mooi coachaanbod voor jou. Dit is een programma dat ontwikkeld is vanuit opgebouwde werkervaring. Wij snappen het werkveld, baseren ons op onderzoek onder medewerkers die vaak thuis werken en zijn vertrouwd met de rol van leidinggevende in deze situatie. We verbinden theorie met praktijk in onze aanpak. Dat is wat je wilt toch?

De pijlers onder onze aanpak zijn

  • Communicatie, het fundament van richting geven, verbinden en vertrouwen kweken
  • Flexibiliteit, kunnen anticiperen in zakelijke en persoonlijke situaties die aandacht vragen
  • Teambuilding, met key factoren als inspireren, unleashing talents en persoonlijke groei
  • Resultaten vieren, met realistische doelen werken, mobiliseren van initiatief en ondernemerschap
  • Coaching, het afstemmen van je aanpak op de ontwikkelbehoefte van je medewerker

Challenge
Evalueer je zelf! Hoe scoor jij op deze 5 pijlers?
Het gaat er niet om wat je nog niet kunt maar wat je graag wilt ontwikkelen


Ons aanbod

  • Kennismakingsgesprek: We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag en situatie grondig onderzoeken
  • Analyse: Een goede analyse van je kracht, je leervraag en je ontwikkelpotentieel is stap 2. Hierbij kan ook een DISC-gedrag- en drijfverenanalyse worden ingezet.
  • Belemmeringen aanpakken: Vervolgens onderzoeken we wat jou belemmert om je doelen te bereiken en natuurlijk hoe je dit kunt ombuigen in een succesvolle aanpak. Dit vormt de basis om concrete stappen te zetten tijdens de coaching sessies. We werken met oefeningen en (reflectie) opdrachten om jouw zelfkennis en vaardigheden te vergroten.
  • Coaching methodieken: Wij maken gebruik van bewezen effectieve coaching methodieken zoals TA, ACT, NLP en systemisch werken.

Jouw coaching traject is dus gebaseerd op een stevig fundament
Samen bepalen we aan het begin van het traject hoeveel sessies je naar verwachting nodig hebt, waarbij een gemiddeld coachtraject 5 tot 8 sessies duurt. Het aantal sessies wordt afgestemd op jouw specifieke ontwikkelbehoefte. Want zeg nou zelf elk individu en elke ontwikkelbehoefte is andersdenkenden verdient persoonlijk maatwerk.

 

Wil jij graag nog beter leidinggeven aan je hybride team? Samen werkplezier en top resultaten realiseren? Neem dan contact met ons op!

Investeer in jezelf!
Reviews
Liliaan Danho
Liliaan Danho
Teamleider
Lees verder
Otman is een coach die jou weet te raken en echt op zoek gaat naar jouw kernwaarden en normen. Vanuit daar doorloop je een magische reis waarin je op zoek gaat naar wie ben ik en wat wil ik uitdragen. Niets vanuit het boekje maar echt gematcht aan jouw authentieke zelf. Ik heb enorm veel inzichten verkregen en heb mij de afgelopen 9 maanden kunnen ontwikkelen als persoon en ook op verschillende aspecten van leiderschap. Eigenlijk zou elke leider het Leiderschap & Management programma moeten volgen bij Kentou Coaching. Bedankt voor de waardevolle 9 maanden, ik ben ambassadeur!
Leidinggeven hybride team

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

De kosten variëren sterk van de ontwikkel behoefte en het plan dat we samen maken Indicatie traject: intake + 6 coaching sessies van 1,5 uur bedraagt: € 1.748,00 exclusief BTW, voor particulieren incl. BTW. Je ontvangt een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek