Ontdek jouw krachtige ‘Ik’ met NLP 3-daagse training

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

€ 1498,00 excl. BTW, voor particulieren incl. BTW Inclusief parkeren, lunch, hand-out materiaal en een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek
Eerstvolgende training​

Wil jij in een 3-daagse training jouw krachtige ‘IK’ ontdekken?

Ervaar jij stagnering in je ontwikkeling door blokkades, belemmerende gedachten of onzekerheden en heb je behoefte aan begeleiding?

 

Maak kennis met een basis NLP- training waarbij effectief communiceren centraal staat. Hoe ervaren anderen jou als persoon of als leider? Wil jij meer inzichten krijgen over jouw handelen en manier van communiceren?

Wat zou ik kunnen verwachten van deze training? Hierbij een aantal onderwerpen die aan bod komen:

 • Zelfvertrouwen boosten
 • Wie ben ik en wat zijn mijn drijfveren?
 • Oude patronen vervangen met nieuwe patronen
 • Zelfverzekerd presenteren en voor een groep kunnen staan
 • Blokkades en belemmerende gedachten in kaart brengen én overwinnen
 • Hoe reageer ik op de omgeving en waar krijg ik energie van of juist niet?
 • Hoe leer ik omgaan met pijnpunten, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties in je dagelijkse leven of als professional.
 • Voldoende ruimte voor een coaching gesprek met 1 van de trainers om ook persoonlijke groei aandacht te geven!

Wellicht ben je toe aan een volgende stap of een carrière switch? Ook hierin kunnen we jou begeleiden.

 

Met deze technieken richten wij ons op duurzame verandering:

 

 • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit is een krachtige methodiek waarbij je bewust wordt van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag
 • De Personal Power Statement. Dit is een manier van jezelf presenteren om kort en impactvol over te brengen wie jij in essentie bent
 • Professionele tips & tricks van leuke 2 trainers met uitgebreide ervaring op het gebied van management, NLP-training en coaching.

Je gaat samen met een groep gemotiveerde deelnemers aan de slag met jouw persoonlijke groei. Je krijgt de nodige tools om als professional te groeien.

Aan het einde van deze training weet jij wat jouw krachtige ‘IK’ inhoudt en hoe je die kunt inzetten om jouw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau te tillen.

Reviews
Armand Behari
Armand Behari
IT Specialist
Lees verder
Een onwijs Interessante, leuke en leerzame cursus mogen volgen. Door de trainers, het groepsproces en de locatie wordt er een omgeving gecreëerd waarin mensen diep inzicht krijgen in zichzelf en eigen handelen. Het was interessant om inzicht te krijgen in mijn drijfveren, waarden en vragen te beantwoorden waar ik zelf niet aan had durven denken, maar die verdieping bracht motivaties en beweegredenen. Naast dat allemaal was het ook ontzettend goed geregeld en voelde ik me onwijs op mijn gemak, waardoor je ook iets meer van jezelf laat zien. De cursus was echt top. Leuke groep, veel inspiratie opgedaan maar vooral de combinatie van Otman en Frans heeft ertoe bijgedragen dat ik echt heel tevreden ben. Ik heb hier echt ontzettend veel aan gehad en zal er in de toekomst ook ontzettend veel aan hebben!
Yuksel Kutlu
Yuksel Kutlu
Supervisor
Lees verder
Training gehad van Otman en Frans. Open sfeer en inhoud geeft inzicht in mechanismen om jezelf te sturen. Ontdek je drivers en behoeften en op welke wijze deze zijn te beïnvloeden en in te zetten voor betere doelen. Geeft richting en zet me opnieuw in beweging. De Ontdek jouw krachtige 'IK' training is een echte aanrader!!
Previous
Next
Ontdek jouw krachtige ‘Ik’ met NLP 3-daagse training

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63

€ 1498,00 excl. BTW, voor particulieren incl. BTW Inclusief parkeren, lunch, hand-out materiaal en een erkend certificaat.

Reserveer jouw plek